Vi söker en Innesäljare

Innesäljare / Sales support
Tycker du att affärer och försäljning är spännande? Är du social, har hög servicekänsla och ordningsam? Är du duktig på att bygga långvariga relationer? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som Innesäljare till vårt kontor i Eskilstuna.

Som Innesäljare är du en viktig del i verksamheten. Du agerar länken mellan kund och organisation och du kommunicerar med alla delar i företaget. Du har en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Som innesäljare stödjer du våra utesäljare och internationella återförsäljare i det dagliga försäljningsarbetet samt ger teknisk support till våra kunder.

Arbetsuppgifter
Som innesäljare på Alvenius kommer du ta emot och registrera order, ge teknisk rådgivning till våra kunder gällande produkter och lösningar, samt planering och uppföljning av större projektleveranser. Vidare tar du fram och följer upp offerter i nära samarbete med säljarna. Du arbetar även med uppdatering av vårt CRM-system, prislistbearbetning och reklamationshantering.

Som innesäljare samarbetar du tätt med företagets produktionsplanering samt teknik- och logistikavdelning. Du agerar mycket som ”spindeln i nätet” i denna tjänst.

Din profil
Som person är du driven, noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du har en god teknisk förståelse och får saker att hända. Du kan ta egna initiativ och arbeta självständigt men är också en lagspelare.

Du har lätt för att kommunicera och ger utmärkt service via telefon och mail. Svenska och engelska behärskar du väl i tal och skrift. Har du kunskaper i Tyska så är det en stor fördel. Du har goda datorkunskaper och har du erfarenhet av affärssystemet Monitor så är det en fördel. Det är meriterande om du har erfarenhet från rörbranschen, teknisk och internationell försäljning.

Som innesäljare kommer du att ingå i en mindre organisation och det är viktigt att du även kan vara ett stöd för andra funktioner.

Om Alvenius
AB Alvenius Industrier grundades 1951 och förser den industriella världen med högkvalitativa snabbkopplade stålrörssystem. Idag har Alvenius koncentrerat sin kompetens till segmenten Gruva & Tunnel, Industri, Brandskydd, Snöproduktion och Vatten & Avlopp.

Alvenius har huvudkontor och produktion i Eskilstuna.

Alvenius ingår i koncernen Boxholms AB, vars affärsidé är att förvärva och utveckla nischföretag till att bli ledande på sina respektive marknader.

Kontaktperson
För mer information är du välkommen att kontakta Försäljningschef Carl Aleblad på 070-5746430 eller carl.aleblad@alvenius.se.

Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickar du till HR-ansvarig Jennie Kjäll, jennie.kjall@alvenius.se.